Kiállításaink

FARMER-EXPO

A Farmer-Expo első pillanattól kezdve céltudatosan az agrár-ipari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre - egyszóval az előrelépésre.
A kiállítás ennek megfelelően fórumot biztosít a közvetlenül mezőgazdasági termeléssel foglalkozó, illetve az ehhez a szférához kapcsolódó, azzal partneri viszonyban álló hazai és külföldi cégeknek, vállalkozásoknak és szervezeteknek a termékeik, szolgáltatásaik bemutatására.

HORTICO 

Az egészségtudatos fogyasztók terepe a HORTICO- Zöldség- Gyümölcs és Kertészeti kiállítás, amely 206-tól a Farmer- Expo társrendezvénye, ahol a kiállítók a kertek ehető kincseivel várják a látogatókat. A legtöbben nem csak esztétikai értékek alapján választják a zöldségeket és gyümölcsöket, a márkához, termelőhöz fűzött rokonszenv is meghatározó. A témában szervezett szakmai konferenciákkal pedig közelebb hozzuk egymáshoz a zöldség-gyümölcs ágazat meghatározó szereplőit. Idén fókuszban lesz az ökológiai gazdálkodás is, az ebben rejlő lehetőségeket szerencsére már sok hazai termelő is felismerte.Szakmai partnerünk a szervezésben a FruitVeb – Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet.


VADÁSZ-EXPO

2009-ben először rendeztük meg a VADÁSZexpo Vadászati, Halászati, Természetjáró Szakvásárt, mely a Farmer-Expo társrendezvényeként kétévente kerül megrendezésre. Célja a természet, a környezet és az állatvilág szeretetének, védelmének, a vadgazdálkodásnak, a vadászati kultúrának, a horgászatnak és a táplálkozás élettanilag kiváló hatású vad- és halételeknek a népszerűsítése a városi emberek körében.

HAJDÚÉP


A HAJDÚÉP a Kelet-magyarországi régió legnagyobb Építési és Lakberendezési SzakkiállításaA rendezvény célja, hogy minden szakmai és építkezni vágyó érdeklődő megtalálja a számára legkedvezőbb megoldásokat. Az egy helyben és egy időben jelenlevő gyártók és forgalmazók széles termékkínálata hozzájárul a gyors és megalapozott döntések meghozatalához. Ahogy minden területen, úgy a házépítés és lakberendezés esetében is folyton változnak a trendek. Egyre népszerűbbek az okosotthonok, mindemellett fontos az energiatakarékosság és a környezettudatosság. A HAJDÚÉP szakkiállításon a teljes piaci kínálatot lefedjük, legyen szó lakberendezésről, építőgépekről, kertépítésről, szanitertechnikáról, nyílászárókról, világítás –és árnyékolástechnikáról, fűtés-és hűtés, lég-és klímatechnikáról, háztartási gépekről, bútorokról vagy éppen dekorációról. Ezen felül különböző szolgáltatásokat kínálunk, a részt vevő szaktanácsadók által úgy, mint: lakástervezés, kivitelezés, pénzügyi szolgáltatások, ingatlanforgalmazás, biztosítások, megtakarítások kezelése.

CSOK
Életünk része fontos döntéseket hozni. Házépítésbe fogni, felújítani, kibővíteni nem kis munka, és persze a pénzügyi hátteret is meg kell teremteni hozzá. A Családi Otthon Kiállítás keretében bemutatjuk azon pénzintézetek, biztosítók és ingatlanforgalmazással foglalkozó kiállítópartnereink megoldási lehetőségeit, amelyek segítenek az előrelépésben.

KERTÉP

Egy szép kert a ház méltó folytatása. Napjainkban legalább annyira fontos az épületekhez tartozó kert kinézete, mint magának a háznak a külső megjelenése. A Kertépítési Szakkiállításon az érdeklődő kerttervezési tanácsokat kérhet, megismerheti a legmodernebb kertészeti termékeket, kertberendezési tárgyakat, anyagokat. 

FÜRDŐ-ÉS WELNESS SZAKKIÁLLÍTÁS

FÜRDŐKULTÚRA Fürdő és Wellness Szakkiállítás a fürdőszobabútoroktól, az úszómedencéken és hidromasszázs kádakon át a szaunáig terjedő tematikában lévő minőségi termékek és szolgáltatások bemutató fórumaként rendezzük meg.

NYÍLÉP

NYÍLÉP Ajtó, Ablak, Árnyékolástechnikai Szakkiállítás a lakás és „külvilág” közti vizuális és fizikai kapcsolatot megteremtő termékek, ajtók, ablakok, kapuk, szerelvények, valamint kapunyitó és vagyonvédelmi berendezések átfogó kínálatát nyújtó kiállítás.

DEGÉP

DEGÉP Épületgépészeti Szakkiállítás a lakás komfortjának megteremtésében igen nagy jelentőséggel bíró fűtés- és hűtéstechnika, gázipari berendezések, egyéb háztartási gépek bemutatását tűzte ki célul, valamint a gépészeti tervezéssel, szaktanácsadással foglalkozó vállalkozások is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

ENERGOEXPO

Az ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakkiállítás és Konferencia Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma. A szakkiállítás és a konferencia kiváló lehetőséget biztosít az energetikai szektor új tudományos ismereteivel, irányvonalaival és a piaci kihívásokkal való megismerkedésre.
A konferencia keretein belül minden évben több szekcióülésen hangoznak el előadások, ahol a résztvevők megvitathatják az energetikai ágazat aktuális kérdéseit. A rendezvény az ország energetikai vezetőinek egyik találkozóhelye, ezért kiállítóként és konferencia résztvevőként kiváló alkalmat teremt a partnerkapcsolatok kiépítésére, szakmai kapcsolatok ápolására.
 

 

Elérhetőségek

  • 4032 Debrecen
    Füredi út 76.
  • +36 (52) 436 011
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva